Ngakak

Ciri-ciri Orang Sunda

Biar ga bete buat baca2 🙂 😉 😉 ‎​‎​‎​​Ciri-Ciri Urang Sunda

Dititah gawe :
Engke heula

Dititah Dahar:
Pangheulana

Dititah Dagang:
Ah Embung era

Urusan ngagaya:
Jagona

Ari Bobogohan
Embung hiji

Urusan ngabohong
Nomer hiji

Teungteuingeun pisan….
Sakadar banyolan keur ngingetan ka urang sunda. Ngarah leuwih loba nu boga ka era.

Sumber : anonymous

Iklan

2 thoughts on “Ciri-ciri Orang Sunda

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s